Външни турски врати за входове на жилищни сгради с домофон

Клиентът, избирайки врата за себе си, също се определя с пълния й комплект. Пълният комплект външни турски врати е разделен на обичайните, тоест стандартни, които първоначално се предвиждат от ценовата листа, и допълнителни (които клиентът може да поръча в допълнение към вратата, на отделна цена).

Металните външни входни врати

За входове с домофон нямат такъв изискан дизайн като врата към апартамент или към частна къща. Конструкциите на вратите, които са представени със стандартни решения или модели по поръчка, са предмет на повишени изисквания за надеждност, устойчивост на отрицателни външни фактори и дълготрайност.

Вратите с домофон са в повечето случаи двукрили конструкции от стоманени листове с дебелина до 4 мм. Рамката на вратата е направена от заварена правоъгълна секция. Дизайнът на врати с домофон предполага инсталиране на допълнителна защита срещу взлом и избиване: стоманени щифтове и плочи, подсилени регулируеми панти с бронирани подложки. Декорацията на вратите към входната врата е проста и благородна едновременно: трайно прахово покритие или специален емайл, нанесен на няколко слоя.

Специален подход към надеждността на сградите

Заводът за метални врати произвежда, продава и монтира врати за различни части на Вашата къща, апартамент или офис. Входните турски метални врати за вход с домофон са гордостта на нашата компания. Успяхме да създадем врата с домофон, който е идеален във всички отношения, който е предназначен за монтаж в жилищни сгради, административни и промишлени сгради.

Създадените от нас метални врати се различават благоприятно и практически нямат аналози на вътрешния пазар.

Всяка врата е:

  • внимателно подбрана и тествана стомана за производството на крилото и рамката на вратата;
  • внимателно подсилване на всеки елемент от конструкцията на вратата, от щифтове и плочи на кутията до стоманени плочи на пантите;
  • перфектна изолация – многослойните изолационни материали задържат топлината вътре в помещението, предпазват интериора от шум, влага, прах и неприятни миризми;
  • компетентно разработване на конструкцията на вратата, което ви позволява да инсталирате домофонния панел с различни форми и видове (аудио или видео система).

Входните метални външни турски врати с домофон се отличават със своята простота и уважение. Каталогът съдържа типични решения със слепи платна, с вентилационен прозорец или подсилено стъкло. По поръчка ние произвеждаме врати от всякакъв дизайн. С допълнителни крила и дъгообразни вложки, с фигурни решетки и с елементи за коване върху остъклени площи.