За какво трябва да сте наясно при наемане на автомобил под наем – 2 част

Безплатно КАСКО. Регистрация на посочения документ като подарък към взимането при наемане на автомобил.

Система за надграждане на състоянието. Надежден клиент, който използва автомобила внимателно и не е имал проблеми през периода на наема, може да очаква да наеме автомобил от по-висок клас за същите пари след време.

Подаръци, лотарии. Малки, зареждащи бонуси, както и тегления на награди.

Облекчаване на изискванията за обезпечение. Същността идва от самото име. Благодарение на този бонус наемателят на автомобила не трябва да оставя парична сума като депозит.

По този начин различни промоции могат да направят наемането на кола много изгодно събитие. Лицата, които периодично взимат автомобили под наем, трябва редовно и много внимателно да следят подобни промоции и специални оферти, предоставени от рент а кар компании.

 

Как да напрвим наемане на автомобил и да не сгрешите

 

Има много компании, чиято основна специализация е отдаване на коли под наем без шофьор. В допълнение към цената на тази услуга, трябва да обърнете внимание на условията за взимане на наемане на автомобил:

  • таксуване – ежедневно или почасово;
  • разход на гориво;
  • ограничения на пробега;
  • оборудване – наличие на климатик през лятото и автономно отопление през зимата;
  • технически параметри – ръчна или автоматична скоростна кутия, възможност за регулиране на височината на седалката (микролифт), волана и ъгъла на облегалката на седалката на водача;
  • какъв шофьорски опит и документи са необходими (шофьорска книжка и паспорт).
  • как се заплаща наемът на автомобил – в брой на куриера, онлайн или с пластика, издадена на лицето, което сключва договора.

Не забравяйте, важно е да обърнете внимание на договора за наем на кола. Какво трябва да бъде обсъдено при взимането на кола под наем.

Определено трябва да го прочетете, преди да го подпишете. То трябва да е ясно, разбираемо и да съдържа всички характеристики на сделката.

Моля при наемане на автомобил, прочетете внимателно този документ за точки на спорове или несъответствия.