Лимузина под наем? Не е недостижимо!

Повечето от хората в България когато чуят за лимузини под наем си представят висока сума, която не биха могли да си позволят. Това вече не е така!

Продължете надолу и ще разберете къде да намерите изгодни предложения, с които да се почувствате истински специални.

Мястото се казва RingSpot.bg и може да се похвали с доволни клиенти, наброяващи близо 3000 души. Някои от тях са Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение. Това е безспорно доказателство за професионализма и високото качество на предлаганите услуги от RingSpot.bg.

Фирмата разполага с най-атрактивния и разнообразен автопарк. Представените модели са Excalibur, Jaguar STR, Hummer Pinacle, Beverly, Lincoln Cabriolet, Chrysler и още марки с високо качество. Почти всичките им лимузини са единични бройки.

Високото качество на ниски цени!

С цени започващи от 140лв. на ден, вие можете да се насладите на невероятно преживяване. А вместимостта на лимузините под наем от РингСпот е от 8 до 17 места, което означава, че наемът ще излезе от 8лв. на човек. Звучи привлекателно, нали?

Ако идеята ви е харесала, посетете техния сайт още сега. А ако искате да видите лимузините под наем на живо, можете да го направите в техния шоурум в гр.София, на адрес Околовръстен път 126 Симеоново/София в Шоурума на „Balkan Conteineг“. Но не забравяйте да си направите предварителна уговорка.  Изберете от невероятно луксозните марки и модели, които RingSpot.bg предлагат под наем.

Лимузини под наем за всякакъв повод!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *