Професионални машини за качествено почистване

Специално за почистване на помещения с килими са разработени професионални машини за качествено почистване на меки подове. Екстрактори за килими с допълнителен резервоар за разтвор на почистващи и почистващи препарати.

Прахосмукачката Karcher – почиства ефективно всяка текстилна повърхност – килими, тапицерия на мека мебел, офис столове или столчета за кола. Мощната смукателна турбина гарантира много ниско съдържание на остатъчна влага върху почистени повърхности. Професионалните прахосмукачки Karcher се открояват сред останалите марки по своята надеждност и изработка. Наличието на голям брой дюзи и добавете. оборудване за решаване на тесни задачи по почистване. При нас можете лесно да намерите подходяща компактна прахосмукачка за пране дори за химическо чистене. Общувайте със съветите на експерт Karcher.

Изграждането и отварянето на нови офис центрове, търговски центрове, бутици и мегамаркети генерира такава популярна услуга като почистване. На пазара на услуги почистващите компании уверено печелят своето достойно място. За да бъдат конкурентни в тази област, почистващите компании трябва постоянно да подобряват качеството на своите услуги. Висококачественото и чисто почистване на стаята са невъзможни без висококачествено многофункционално оборудване, а именно Професионални машини за качествено почистване. Можете да ги откриете на kamakbg.com или на адрес: гр. София 1303/ жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103 (между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров). Телефони за връзка: 02 953 32 78 / 02 954 83 11 / 0887 925 330.

Професионални машини за качествено почистване – незаменими!

Принципът на работа на екстрактора е следният: разтворът се пръска през дюзата за пръскане върху повърхността под налягане с помощта на помпа с ниска мощност. След това вакуумният накрайник се включва за източване на почистваната повърхност. За евакуация в екстрактора се използва мембранна помпа, която може да работи с груби и високопроизводителни суспензии (пясък, фино стъкло и др.)

Благодарение на множеството дюзи, доставяни отделно по избор на клиента, възможностите на прахосмукачките за екстрактор се разширяват значително. В допълнение към почистването на килими, с помощта на екстрактори е възможно да се извършат и следните видове почистване:

  • събиране на неагресивни течности и сух прах;
  • измиване на подове и стени от различни видове;
  • почистване на мръсотия върху мека мебел;
  • овлажняване и пречистване на въздуха;
  • измиване на прозорци, витрини, фасади и много други почистващи операции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *