Типове гаражни врати

Основната разлика между всички системи на вратите е типът на отваряне. Секционните врати са най-разпространеният тип гаражни врати в Европа. Платното е структура от закрепени хоризонтални сегменти, които при отваряне се движат по специални направляващи релси и се скриват в тавана на тавана. Такива порти са надеждни, практични, универсални, лесни за инсталиране, експлоатация и се произвеждат с различни видове крило на вратата.

Тип гаражни врати

Подвижните порти се състоят от много плочи, които при отваряне се навиват на барабан в специална кутия под тавана на гаража. Основните предимства на подвижните порти:

  • Ниска цена;
  • Лесна инсталация;
  • компактност;
  • Универсалност.

Подемните и люлеещите се порти от своя страна са разделени на няколко подвида. Всеки, от които е подходящ за различни помещения и има своите предимства и недостатъци. За най-удобните и атрактивни за потребителите в нашите условия се считат моделите за автоматично повдигане и завъртане на системите на вратите, които функционират перфектно, дори ако автоматиката не успее.

Ако искате да закупите евтини, висококачествени, трайни гаражни врати в Днепропетровск, Киев, Харков, Запорожжя, Николаев, Кировоград или Херсон, не само правилният избор на тип гаражни врати, но и изборът на производителя е от голямо значение. Днес в Украйна най-достъпните продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и са идеално пригодени за нашите условия, принадлежат на производството на Hormann и Alutech.

За да осигурите надеждна защита на вашия автомобил в бъдеще и правилното функциониране на гаражните врати Alutech, Herman, трябва да поръчате дизайн с професионален монтаж на оборудване до ключ. Животът на портата зависи от това колко професионално са инсталирани портите.

Автоматизирани гаражни врати

Секционните гаражни врати могат да бъдат автоматизирани, като всички видове врати. Изключение правят системите за ролетни щори, които първоначално бяха оборудвани с електрическо задвижване. Автоматичните порти улесняват собственика да използва гаража. Автомобилистът може да избере най-удобния тип контрол на влизането (бутон, дистанционно управление и т.н.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *